Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin üstı keşik, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Bapnın güzel duyusal konstrüksiyonsı ve istek edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla yangın kapısı açılmasını sağlayan ürkü dizi şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı dâhilin oldukça sorunlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde strüktürlması Yangın Merdiveni Kapısı müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı örgülmaması müstelzim bir Yangın Kapısı maslahatlemdir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara mutabık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Doğrusu, bel kemiği başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek muhtevain mutasavverken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page